Showing posts with label Giveaway. Show all posts
Showing posts with label Giveaway. Show all posts

Giveaway by Nazfea Solehah & Arra Sephia

Wednesday, December 1, 2021

 Giveaway by Nazfea Solehah & Arra Sephia 😁




Syarat-syaratnya pun mudah sahaja.


1. Follow blog sis ni dan kembarnya

2. Komen di post

3.Komen di chat box jika ada.

4. Tekan iklan sampai habis loading (optional). 

5.Buat post entry dan backlink ke entry Giveaway ni semula

6. Tag rakan anda (optional, kalau ada lagi baik ;) )






Giveaway by Lady Dini 1.0

Saturday, November 13, 2021

 Giveaway by Lady Dini 1.0



Syarat nak join Giveaway ni pun simple sahaja.


    1. Create entry baru bertajuk "Giveaway by Lady Dini 1.0"


    2. Save banner di atas dan backlink kan ke entry Giveaway ni


    3. Ajak rakan bloggers semua join Giveaway ni ok!


    4. Copy link entry korang dan paste kat komen entry Giveaway ni


Tu sahaja.


3 pemenang bertuah akan dipilih nanti dan dapat hadiah special.


Klik Banner untuk Join!


Giveaway Ombak Bergigi Dot Com

Tuesday, November 9, 2021



 Jom join dan meriahkan Giveaway ni.

Giveaway ni berlangsung selama sebulan dari 2 November 2021 sehingga 2 December 2021.


Tahniah kepada Pemenang Book Giveaway #1stYearwithShopee by farihajafri.com

Friday, October 15, 2021

 


Akhirnya, Book Giveaway ni secara rasminya tamat setelah sebulan berlangsung dari 9.9.2021 sehingga 10.10.2021. 


Seramai 12 blogger yang dah join giveway ni. Jutaan terima kasih kepada semua blogger yang support dan join first giveaway ni.





SENARAI PESERTA GIVEAWAY


Tiara Sapphire

https://www.tiarasaphire.com/2021/09/book-giveaway-1styearwithshopee-by.html


Farrah MF

https://famf-tower.blogspot.com/2021/09/book-giveaway-1styearwithshopee-by.html


Bola Katok

https://www.bolakatok.com/2021/09/book-giveaway-1styearwithshopee-by.html


Sha Mohamed

https://kasihkuamani.blogspot.com/2021/09/book-giveaway-1styearwithshopee-by.html?m=0


Ammi

https://nestumsusu.blogspot.com/2021/09/book-giveaway-1styearwithshopee-by.html


Farhana Jafri

https://www.farhanajafri.com/2021/09/book-giveaway-1styearwithshopee-by.html


Syaz Rahim

https://www.syaznirahim.com/2021/09/book-giveaway-1styearwithshopee-by.html


NaSa

https://www.nasamenulis.com/2021/09/book-giveaway-1styearwithshopee-by.html


Ibucida

https://www.ibucida.com/2021/09/book-giveaway-1styearwithshopee-by.html


Syu Deris

https://www.syuderis.com/2021/09/4-book-giveaway-1styearwithshopee-by.html


Shikin Razali

https://www.shikinrazali.com/2021/09/book-giveaway-1styearwithshopee-by.html


Muhammad Naim Abdullah

https://pemudattbc.blogspot.com/2021/09/book-giveaway-1styearwithshopee-by.html



Seperti yang dijanjikan, 3 pemenang bertuah akan dipilih dari senarai diatas akan menerima dua buah buku Preloved / Baru pilihan sendiri. Pemilihan pemenang dibuat secara random menggunakan wheelofnames.com.



Senarai Pemenang seperti berikut:


PEMENANG BERTUAH PERTAMA:


PEMENANG BERTUAH KEDUA:


PEMENANG BERTUAH KETIGA:



TAHNIAH ! TAHNIAH ! TAHNIAH !


Untuk para pemenang, sila follow step ni untuk claim hadiah anda.

  1. Pilih dua buah buku yang berminat di SINI.
  2. Emailkan details berikut kepada farihajafri94@gmail.com:
    - Nama penuh
    - Alamat Surat Menyurat
    - No Telefon
   - Senarai 2 buah buku pilihan (Jika ada buku yang sama dipilih antara para pemenang, saya akan pilih yang terpantas email dulu, jadi kalau tak available kena tukar buku yang lain)


Tahniah kepada semua pemenang. Yang tak berjaya, InshaAllah jika ada rezeki akan diadakan lagi giveaway di masa akan datang. Semua peserta juga akan dimasukkan ke dalam senarai Bloglist bermula hari ini.



Giveaway by Shida Radzuan

Tuesday, September 21, 2021

 


Apa yang korang suka tentang blog shida


Banyak tutorial dan tips-tips yang menarik tentang lifestyle, resepi masakan dan pelbagai info lain. Sentiasa berkongsi pengalaman dan cerita-cerita menarik. Blog ni antara yang terawal follow sebab banyak info dan tips blogging.


Jom join dan meriahkan giveaway ni :)





Book Giveaway #1stYearwithShopee by farihajafri.com

Thursday, September 9, 2021

Alhamdulillah, sedar tak sedar dah setahun buka kedai Online dalam Shopee ni. Sambil shopping sambil menjual juga. Tahun lepas mula setup kedai shopee ni sebab nak let go buku dan novel-novel yang dah menimbun dalam bilik. 

Jadi, untuk celebrate #1stYearwithShopee ni, nak buat Book Giveaway untuk yang berminat.

Giveaway berlangsung dari 09 September 2021 - 10 Oktober 2021.




Syarat-syarat penyertaan giveaway ini.

1) Follow blog www.farihajafri.com

2) Follow kedai Shopee di SINI.

3) Jemput Follow akaun social media yang lain.

4) Buat satu post bertajuk "Book Giveaway #1stYearwithShopee by farihajafri.com". Letak banner di atas beserta link ke post ini. 

5) Ceritakan sikit tentang 2 buah buku terbaik yang pernah anda baca.

6) Tinggalkan link pernyertaan di ruangan komen post ini.


Itu sahaja.


Hadiah Giveaway :

Dua buah buku Preloved / Baru pilihan sendiri dari kedai Shopee ni untuk 3 pemenang bertuah (dipilih secara random setelah Giveaway ni tamat).

Pengumuman pemenang akan dibuat selewatntya seminggu selepas Giveaway tamat.


Good luck kepada semua yang join. :)




Jom Join GiveAway Blog ShalimarYusofDotcom

Saturday, July 10, 2021

 Jom join dan meriahkan Giveaway ni ! 




Syarat penyertaan pun senang sahaja. Boleh refer dibawah.


Syarat Penyertaan

1. Membuat 1 entry bertajuk "Jom Join Giveaway Blog ShalimarYusofDotCom"

2. Isi Entry mestilah menarik rakan-rakan lain untuk menyertai. Boleh copy banner giveaway.

3. Selepas publish bolehlah tinggalkan link entry di bahagian komen. Nanti bolehlah Sha blogwalking ke blog anda.

4. Tempoh giveaway adalah selama 1 bulan bermula 4 Julai 2021 hingga 4 Ogos 2021.

5. Pemenang akan dipilih secara random.org.

6. Kepada BAKAL PEMENANG. Selepas menerima hadiah, anda perlu kongsikan tentang hadiah di media sosial sama ada instagram ATAU facebook peribadi anda.

GIVEAWAY VEKTOR 2.0 BY CUYA

Monday, February 22, 2021


Yayy Giveaway lagi.


Thank you for the invitation. Jom join giveaway ni. Masih sempat lagi nak join sebab tarikh tutup giveaway ni 3 Mac 2021.


Klik Banner ni untuk join.





Done jadi follower Blog & Instagram.


Best of luck.


thes's Love Giveaway

Wednesday, February 17, 2021

My first Giveaway Entry.

Jom join dan meriahkan giveaway ni. Klik Banner untuk Join.