Lirik Lagu : ALYPH - SWIPE (ft. Dato Seri Vida)

Friday, October 28, 2022

Performed by ALYPH
Produced by Magic Potions
Mixed and Mastered by Adam Loeffler
 
Director: Shahrin Bahar
Executive Producer: Zulamran Hilmi (33.3™)



Lirik Lagu Swipe - Alyph Ft Dato Seri Vida

Aku ada type
Kalau aku like, aku like
Kalau tak
Aku swipe
Swipe
 
Aku ada type
Tak kisah, hype ke tak hype
Kalau aku like, aku like
 
Kalau tak
Aku swipe
Swipe
 
Tak nak jaga hati
Lebih baik aku jujur
Dah banyak situasi yang ku mengalami
Biar takde yang ku kesali
Dulu mereka kata kena buat macam ni
Kalau tak, confirm takle pergi
Bila aku tak dengar
Mereka kata ego tinggi
Tak pandai bawak diri
Korang boleh pergi m-
 
Aku ada type
Kalau aku like, aku like
Kalau tak
Aku swipe
Swipe
Aku ada type
 
Tak kisah, hype ke tak hype
Kalau aku like, aku like
Kalau tak Aku swipe
Swipe
 
‘Ngada ngada
Bagi secubit nak segenggam’
Diam
Skarang aku nak segalanya
Amacam
Cabaran
Buat kebaikan masa depan, kau kena letak jawatan
Amacam?
Aku nak susah kan hidup kau?
Tak Kau da terbiasa orang dengar cakap
Kau da leka Itu sebab kau stuck
Bagi otak, aku lap,
 
Aku wipe
Bagi lega, lega
Lega lega lega lega lega
Kau dibebas dera
Kau dapat nikmati warna senja (Ooouuu)
 
Itu aku
Like
Pada hujung hari
Aku susun sepuluh jari
Moga yang tak bersetuju akan buka hati
Psyche!

Korang boleh pergi m-


MUSIC VIDEO